U toku je raščišćavanje terena u mestu Stubline kod Obrenovc, gde se dogodila stravična saobraćajna nesreć, kada su se sudarili autobus i kamion. Jedna osoba je poginula na licu mesta, dok je 21 osoba povređena u teškom sudaru.

Sudar je bio toliko silovit da spasioci ne mogu da razvoje olupine dva vozila, a na licu mesta je i teška mehanizacija. Nesreća se dogodila na takozvanom Valjevskom putu na deonici koja vodi od Obrenovca ka Ubu.

Pročitajte još:

Nisu jasne sve okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila, odnosno da li je kamion obavljao neki manevar na magistralnom putu kada je na njega naleteo autobus ili se uključivao sa nekog sporednog puta, ili je zapravo vozač kamiona izgubio kontrolu i udario u autobus.

Udarac je bio silovit, a reč je o kamionu koji je bio pun šljunka.

Teška saobraćajna nezgoda kod Obrenovca na Valjevskom putu Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Tek što sam dovezla decu iz škole i uterala automobil u dvorište, začuo se strašan udarac. Uplašila sam se, nisam smela ni da priđem, toliko je strašno bilo“, rekla je meštanka čija se kuća nalazi nedaleko od mesta nesreća.

Teška saobraćajna nezgoda kod Obrenovca na Valjevskom putu Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ovaj put je trenutno potpuno blokiran i stvorile su se kilometarske kolone, još je u toku uviđaj i raščišćavanje lica mesta, a oba vozila koja su učestvovala u sudaru biće upućena na vanredni tehnički pregled.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar