Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Muškaracu G. S., koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je svirepo pretukao svoju nevenčanu suprugu A. L. na Paliluli u Beogradu, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određen je pritvor.

Kako saznaje Blic, G. S. je na saslušanju rekao da je nevenčanu suprugu udario više puta otvorenom šakom u predelu glave, ali je tvrdio da je sama sebi nanela teške telesne povrede.

Nesrećna žena je, inače, toliko brutalno pretučena da joj je napukla lobanja i nalazi se u teškom stanju u bolnici.

„Nakon saslušanja osumnjičenog, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudiji za prethodni postupak prvog osnovnog suda u Beogradu da prema osumnjičenom G.S. odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi ometao tok krivičnog postupka uticanjem na svedoka – oštećenu, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo“, saopštili su iz OJT.

Kako saznajemo, u daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati brutalno pretučenu ženu, naložiti njeno medicinsko i psihijatrijsko veštačenje, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog.

Brutalno nasilje dogodilo se 9. decembra oko 2.30 ujutru. Policija je ubrzo došla na lice mesta, G. S. privela, a nesrećna žena hitno je prevezena u bolnicu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare