Foto: Instagram/mupsrbije

Pre tačno godinu dana, prilikom izvršavanja službenog zadatka ubijen je policijski službenik, Ivan Đurđevac, kada je na njega pucano iz vatrenog oružja. Povodom obeležavanja godišnjice od strane pripadnika Policijske uprave u Zaječaru postavljen je bilbord na Trgu Oslobođenja kao uspomena i sećanje na dragog kolegu.

„Po ugledu na svog oca, takođe policijskog službenika, dosanjao je san onog dana kada je postao policajac, ne tako davno, maja meseca 2019. godine.

Njegova posvećenost i profesionalnost, uz mnoštvo vrlina isticale su ga u službi i u društvu, a mi ćemo sa ponosom govoriti da je bio jedan od nas i zauvek ga nositi u srcu“, navodi se na Instagram stranici MUP.

Podsetimo, policijski službenik Policijske uprave u Zaječaru Ivan Đurđević ubijen je 29. marta na službenoj dužnosti kada je na njega iz vatrenog oružja pucao D.Z. .

Na uniformisane policijske službenike koji su postupali po prijavi građana da su se u zgradi u Ulici 7. septembra čuli pucnji, D.Z. je ispali dva projektila pogodivši policajca koji je od zadobijenih povreda preminuo u ZC Zaječar. Neposredno pre dolaska patrole, D.Z. je pucnjima iz vatrenog oružja usmrtio komšinicu V.Đ. (68).

BONUS VIDEO: Kod Zaječara putnički voz iskliznuo iz šina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar