Stanari Pančićeve ulice na Dorćolu ispričali su reporterima portala Nova.rs da muškarac, starosti oko 60 godina, koji je danas pao sa 12. sprata najverovatnije nije imao nameru da se ubije, već da je u pitanju bio splet nesrećnih okolnosti. Oni kažu da je nesrećni čovek ležao na krovu terase oko sat vremena, kao i da je pao u trenutku kada se okrenuo.

Autori: Nela Bunčić, Marko Radonjić

„On je pao sa vrha zgrade na krov terase na 11. spratu gde je ostao da leži, dok su mu noge visile. Komšije su pozvale policiju i Hitnu pomoć koje su ubrzo došle, postavile merdevine, kako bi mu pomogli. Videli smo da je živ jer je pomerao i ruke i noge, međutim kada je počela akcija spasavanja, on se okrenuo na stranu i pao u ambis“, kažu sagovornici portala Nova.rs.

Oni ističu da su svi prisutni počeli da vrište, da je čitava scena bila dramatična.

„Jedan policajac izašao je na krov s namerom da skoči na deo gde je on ležao i da ga uhvati. Takođe. jedan vatrgasac je s susedne terase pokušavao da preksoči i dođe do njega. Bukvalno su bili na jedan metar kad se on trgao, okrenuo i pao. Nije stanar zgrade, i ne znamo kako je uopšte dospeo tu. Takođe ne znamo d ali mu je pozlilo, ili je možda bio pijan“, kažu naši sagovornici.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Lekari su mu odmah pritrčali, ali s obzirom da je to ogromna visina, on je ostao na mestu mrtav“, dodaju sagovornici.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Podsećamo, uznemirujući snimak muškarca koji visi sa vrha zgrade na Dorćolu, objavljen je na Instagramu, a ubrzo potom saopšteno je da je pao i izgubio život.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Šta se tačno desilo i kako je uopšte muškarac završio na krovu, biće poznato nakon istrage.

Pročitajte još:

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar