Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, poslednji put je viđena na Varadinskom mostu i od tada joj se gubi trag.

Policija sumnja da je ona skočila u Dunav, posle svađe sa momkom A. S. (42). On je ceo slučaj i prijavio policiji, a sve se, navodno, dogodilo u noći između subote i nedelje.

A. S: je posle prijave celog slučaja policiji, prebačen u KC Vojvodine zbog teškog psihičkog stanja. Devojka je navodno, u afektu, posle svađe između njih dvoje, preskočila ogradu mosta i skočila u Dunav. Sestra devojke iz Sremske Mitrovice za kojom se traga, prekjuče je rekla je medijima da porodica veruje da će je pronaći i da čekaju da im se policija javi.

Kako su izvestili mediji, Ksenija se već šest meseci zabavlja sa momkom iz Engleske, on je došao pre nekoliko dana u Srbiju da se vide što je i ranije radio. Ona je sa njim bila smeštena u nekom hotelu ili stanu u Novom Sadu, nije bila u stanu u kom živi sa cimerkama. Svi smo pokušavali da je dobijemo preko telefona i društvenih mreža, ali se ona ne javlja – rekla je sestra i dodala da je Ksenijin nestanak 26. februara prijavio momak, a da je policija obavestila porodicu o tome šta se dogodilo.

BONUS VIDEO: Ronilac izlazi iz Save posle potrage za Matejem Perišom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar