Verica Đokić Foto:Nova.rs

Verica Đokić iz aleksinačkog sela Moravac, udovica rođenog brata Gorana (57) koji je svirepo usmrćen sa suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25) večeras nije mogla da dođe sebi, nakon što je saznala da se za ubistvo njenih najmilijih sumnjiči Goran Džonić.

„Ne znam, ne znam, ko je podigao ruku na moje malečko dete od 25 godina. Meni ništa ne govori, možda sam ja u ludilu. Ko je podigao ruku, daj da mu ja vadim oči. Ja bih mu izvadila oči“, rekla je vidno uznemirena Verica.

Ona je dodala da je danas čula da je dolazila policija, ali da nije bila tu.

„Bila sam kod majke, kad sam došla, više nije imao pristup niko njihovoj kući. Da li je Gradan ili Goran… Ne mogu ni da pričam ako mi verujete. Ko je to uradio našem detetu..“, rekla je plačljivim glasom Verica.

„Ko god je uradio od njih dvojice, da mu oči izvadim. Nismo pri sebi, ne mogu ništa reći“, kazala je rođaka ubijenih Đokića za Nova.rs.

Podsetimo, Goran Džonić uhapšen je danas zbog sumnje da je učestvovao u trostrukom ubistvu porodice Đokić u Aleksincu.

Podsećanja radi, tročlana porodica Đokić nestala je u noći između 25. i 26. septembra nešto posle ponoći, kada su se vraćali iz sela Moravac u Aleksinac. Pošto su mobilni telefoni Đokića bili nedostupni ceo dan, njihova familija ceo slučaj prijavljuje policiji, koja kreće u potragu. Danima su svi napori policije bili uzaludni, uključena je i helikopterska jedinica, dok je strah rastao.

Najcrnje slutnje obistinile su se kada je 2. oktobra u šumarku pronađen spaljen „pasat“ koji je pripadao porodici Đokić. Istog dana, desetak kilometara dalje, pronađena su ugljenisena tela Gorana, Gordane i Lidije. Svi su nemilosrdno likvidirani a potom spaljeni.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija ubistva porodice Đokić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar