Foto:Facebook/Branislav Dinov

Branislav D. (30) iz Vranja oduzeo je sebi život juče u Nišu. Kako navode rođaci porodice za Nova.rs, Branislav koji je rodom iz vranjskog sela Bunuševac, u Nišu je studirao Medicinski fakultet, a dan ranije je majka prijavila da je napustio kuću u večernjim satima.

Mnogi poznanici, prijatelji i kolege opraštaju se od Baneta, kako su ga od milošte zvali, preko društvenih mreža.

„Bio je momak jednom, što se kaže. Uvek nasmejan, raspoložen. Nikada nikakav problem nije imao. U Nišu je studirao i živeo godinama, imao je tamo svoju kuću i stan“, navode rođaci za naš portal.

Foto:Facebook/Branislav Dinov

Da tragedija bude još veća, Branislav je bio sin jedinac, navodi naš sagovornik.

„Majka mu je lekar, otac inženjer. Bio je odličan student, đak generacije u ranijem školovanju. Porodica je u šoku, niko ne može da poveruje u ovo što se dogodilo“, zaključuje naš izvor.

Branislav će danas u 15 časova biti sahranjen u Vranju.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

VIDEO: Ubistvo i samoubistvo u selu Crnoča kod Novog Pazara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar