Foto: T.Den_Team / Shutterstock

Tri devojke, stare 21, 23 i 24. godine, iz leskovačkog naselja "Sahat mala", prema našem nezvaničnom saznanju, ovih dana pravno su procesuirane za više prevara starijih osoba na području Jablaničkog i Nišavskog okruga.

One se sumnjiče da su od početka 2019. do danas načinile više prevara „gledanjem u dlan“ i skidanjem „crne magije“ uglavnom kod starijih roditelja čija su deca na privremenom radu u inostranstvu. Organizator ovog prevarantskog tria bila je M.A. (24) koja je pored špila karata kod sebe kao „sredstva za rad“ imala repove od guštera i zmijska jaja sa kojim je skidala navodnu crnu magiju kod oštećenih i za te „usluge“ uzimala devize i zlatni nakit.

„Nas tri smo zajedno „radile na terenu“. Pre toga smo se informasile ko i sa kim živi u bogatim pomoravskim kućama. Do informacija smo dolazile tokom prodaje noževa i drugih sitnica za pokućanstvo… Naše „stranke“ sam ubeđivala tako što sam sa isčupanim repom od živog guštera isterivala zle sile sa deviza i nakita na stolu. A ritual sam završavala tako što sam o čelo razbijala zmijsko jaje koje bi takođe kanulo na novce…“, rekla je navodno u istrazi prvookrivljena M.A.

Prema nezvaničnom saznanju, one su na taj način „prihodovale“ oko 3,5 miliona dinara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar