Foto: Facebook/Maja Stanisavljević

Devojčica Nina A. (5), koja je sama išetala iz vrtića u Kladovu, pronađena je juče nakon osam sati potrage. Za njoj su tragali policija i građani, a ona je pronađena na lokaciji koja je udaljena čak tri kilometra od vrtića iz kog je izašla. Portal Nova.rs podseća na to šta se juče dešavalo u Kladovu.

Petogodišnja devojčica nestala je juče ujutru oko 10 časova, a vrtić je odmah pozvao Nininu majku i obavestili su je da njenog deteta nema. U pitanju je predškolska ustanova „Neven“ u Kladovu, sa kojom smo pokušali da stupimo u kontakt, ali se nisu javljali na telefon.

Pročitajte još:

Devojčica je samo u jednom trenutku izašla iz vrtića i od tada joj se izgubio svaki trag. Meštani su krenuli u potragu, a o lokaciji male devojčice stizale su različite informacije.

Prvo se sumnjalo da se dete izgubilo u šumi, koja je u neposrednoj blizini vrtića, te se potraga preusmerila na taj deo terena. Ipak, kako ona nije dala rezultate, potraga se proširila.

U medijima su se pojavile informacije i da su pojedini građani podigli dronove, a konačno, nakon višesatne potrage, stigle su nove informacije o celom slučaju. Petogodišnja Nina pronađena je u ataru Kostola, koje je kilometrima udaljeno od vrtića u kojem se nalazila devojčica.

Foto: Facebook/Maja Stanisavljević

Nije poznato kako je mala Nina mogla sama da pređe ovoliki put, a do danas nije poznato kojim se tačno putem kretala.

Ona je pronađena bosa, ali na sreću, i nepovređena. Nju je uočio jedan od meštana obližnjeg sela.

Foto: TANJUG/ SINISA KOPUNOVIC, VOJNET

Ostaće misterija kako je malo dete uspelo samo da prepešačilo veliki put, a da je niko od meštana nije primetio. Odnosno, nisu primetili da petogodišnje dete, boso, ide samo ulicom.

Podsetimo, Ninina mama Sanja A. danas se oglasila o celom slučaju. Ona je za Nova.rs ispričala da je najbitnije da je njena ćerka dobro.

BONUS VIDEO: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar