Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nepoznata osoba je isekla crevo na sistemu za kočenje na automobilu u vlasništvu doktora urologa Neška Nedeljkovića u Gračanici.

Nedeljković je rekao da ne može da poveruje da je u pitanju bilo šta drugo, izuzev da je nekom zasmetala njegova odluka da ostane da živi i radi u Gračanici sa dvoje dece, pošto mu je supruga pre dve godine preminula od posledica virusa korona i združenih bolesti.

On je naveo da su creva na sva četiri točka isečena u noći sa ponedeljka na utorak.

„Juče ujutro kada sam vozilom hteo da krenem na posao u Dom zdravlja u Gračanici, osetio sam da su mi kočnice propale. Pozvao sam obližnjeg automehaničara i auto odšlepao misleći da je neki manji kvar na sistemu za kočenje na automobilu starom gotovo 15 godina“, ispričao je Nedeljković, prenosi Blic.

Posle pola sata, automehaničar ga je pozvao i pokazao da su creva na sva četiri točka isečena i savetovao mu da odmah pozove policiju, što je i učinio.

Patrola Kosovske policijske službe iz Gračanice odmah je izašla na lice mesta.

– Rečeno mi je da je slučaj okarakterisan kao krivično delo pokušaj atentata i da će, u skladu sa rezultatima uviđaja, biti pokrenuta istraga – kazao je Nedeljković.

Iz policijske stanice u Gračanici Srni je potvrđeno da su nepoznata lica pokušala da izazovu saobraćajni udes sa nesagledivim posledicama.

„U toku je istraga i nadamo se da će počinilac ili počinioci biti otkriveni, pošto je ulica u kojoj živi porodica Nedeljković pokrivena video-nadzorom“, naveli su iz policije.

Nedeljković je jedan od najcenjenijih doktora, priznat urolog, koji je znanje sticao i u Kliničko–bolničkom centru u Prištini pre ratnih sukoba na Kosovu i Metohiji.

Bonus video: Uhapšen diler: U kolima krio kilogram i po heroina


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar