Rekao „prljava seljančuro“, pa cipelom u glavu: Iskaz žrtve novinara

Hronika 16. sep. 202121:18 > 21:19
Podeli:
Milan Bošković Foto: Goran Srdanov

Poznatog sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Jelena Bošković (38) da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Kako "Blic" saznaje Jelena je nakon ovog nemilog događaja odvela dete u školu i nakon toga se obratila nadležnim organima i prijavila Boškovića.

Jelena je policiji ispričala da su se sporazumno razveli pre godinu i po dana, te da je razlog bio njegova preljuba. Istakla je da ovo nije bio prvi put da je bio nasilan, ali ga nikad pre nije prijavljivala. Živela je u Barajevu kod majke, a pre dve nedelje se vratila na Novi Beograd u stan kako bi detetu bilo lakše da ide u školu. Rekla je, takođe, da je jutros oko 9 časova, kada je spremala doručak sinu, videla da je Milan nervozan. Rekao je, kako je ona ispričala policiji, da mu je uništila život i vezu koju je imao tokom braka, piše Blic.

Kada je počeo da je vređa da je „prljava seljančura iz Barajeva“ prišao joj je i ona, zato što je znala da će da je povredi, prošla je prstima kroz njegovu kosu, jer je istu presadio.

Jelena je ispričala policiji da je nakon toga uzeo cipelu i gađao je u glavu, a posle toga je otišla do kupatila. Zatim, došao je za njom, gurnuo je u kadu, a ona je, kako je ispričala, udarila leđima o česmu, a zatim joj je lupio par šamara. Zatim je krenula u spavaću sobu i gurnuo ju je na krevet i legao preko nje. Prema njenim rečima, u tom trenutku je naišlo dete koje ih je razdvajalo i vikalo: „Skolni se od mame, nemojte više da se bijete“.

Novi Sad hitna pomoć Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Nakon toga, Jelena je, kako tvrdi, uzela dete i krenula sa njim u školu, a Milan je pokušavao da smiri situaciju. Hteo je da ih vozi do škole, a ona je to, kako ističe, prihvatila, zato što je sin to tražio. Kad je ostavila dete u školi krenula je peške drugim putem, a on je pokušavao da se pomire. Nakon toga, tvrdila je ona, došla je u policiju i sve prijavila, saznaje „Blic“.

Komentari

Vaš komentar