Foto: Nenad Nedomacki / Shutterstock

Redakciji Nova.rs stiglo je reagovanje Novosađanina na tekst “Poslušajte kako NS kriminalac preti”, koje objavljujemo u celosti:

“Obraćam vam se u vezi teksta koji je vaš portal objavio danas pod navedenim naslovom. Ja sam L.K. (60). Naime, ceo tekst koji ste objavili je neistinit i iskonstruisan od strane meni nepoznatog izvora sa ciljem da pokvari odnose moje porodice i mene sa okruženjem u kom živimo godinama bez ijednog problema, te vas molim da odmah objavite demanti tog teksta”, navodi se u mejlu, čiji potpisnik zahteva da se tekst skine sa portala Nova.rs.

U mejlu L. K. dalje navodi sledeće:

“Nikada nisam komunicirao, niti imao bilo kakav problem sa tim čovekom koga nazivate ‘Goranac’. Niti poznajem tog čoveka, niti sam ikada podnosio bilo kakvu krivičnu prijavu protiv bilo koga, pa i tog koga vi objavljujete”, piše u mejlu.

L. K. zatim tvrdi da je i audio snimak, koji je objavljen u sklopu teksta, takođe izmišljen.

“Snimak razgovora koji ste objavili je izmišljen i iskonstruisan. Imao sam samo jednu razmenu mišljenja i verbalnu raspravu sa izvesnim Miroslavom oko prolaska do njegovog čamca i to je to”, navodi L. K.

Pomenuti tekst koji je objavila Nova.rs napisan je na osnovu objavljene krivične prijave zbog ugrožavanja bezbednosti protiv Gorana Kovačevića “Goranca” i prenet je ceo iskaz koji je potpisnik prijave dao 22.06. 2022. policijskom inspektoru Policijske ispostave Stari grad u Novom Sadu.

****

BONUS VIDEO: Novosađanin kom su klečali na vratu: Fizički se oporavljam, psihički će ići teže

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar