Zapaljeni džip u garaži Foto:Privatna arhiva

Policija iz Vrnjačke Banje saopštila je da je rasvetlia krivično delo izazivanje opšte opasnosti izvršeno u 10. marta u ovom gradu i protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz Beograda, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

„Osumnjičeni je izazvao požar u kojem je u potpunosti izgoreo džip, vlasništvo četrdesetogodišnje žene iz Vrnjačke Banje“, navodi se u saopštenju PU Kraljevo.

Podsetimo, u petak oko 19.30 sati u Vrnjačkoj Banji, nepoznati počinioci zapalili su automobil koji je u tom trenutku bio parkiran u garaži porodične kuće. Kako nam je ispričala vlasnica

Olja Remetić, u tom trenutku je sa ćerkom sedela u dnevnoj sobi.

„Kada sam prišla autu, videla sam ispod auta plamen žute boje, nešto nalik na baklju ili zapaljivi koktel. Nisam smela da priđem. Oslobodila sam pse koji su bili u blizini. Onda su pristigli vatrogasci, ali je vatra već zahvatila celo vozilo“, rekla je Remetić u policiji.

Ona je napomenula da nikome ne duguje novac, niti je sa bilo kim u svađi ili konfliktu. Ali, kaže da već neko vreme trpi nasilje sa jednog profila na Instagramu.

Pročitajte još:

„Već dve godine, sestra i ja smo žrtve neviđenog govora mržnje na društvenim mrežama. To se ogleda u omolavažavanju, pretnjama, uvredama i iznošenju neistina. Ne mogu sa shvatim da je nekome palo na pamet da mi zapali auto. Pa, mogla je cela kuća da se zapali, i da izgorimo u njoj. Ne znam šta je krajni cilj“, rekla je ova Vrnjčanka.

Bonus video: Zapaljen automobil na Petlovom Brdu koji su ubice koristile za ubistvo na pumpi u Rušnju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar