Ilustracija Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Radnik (55) poginuo je danas oko 12 časova na autoputu E-75, a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’ na njega je naleteo automobil koji se kretao iz smera od Novog Sada ka Beogradu tokom radova na mostu preko Dunava kod Beške.

„Ekipa novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć izašla je na teren, ali su kolege nažalost samo mogle da konstatuju smrt muškarca“, izjavio je za ’’Blic’’ portparol te zdravstvene ustanove dr Zoran Krulj.

Zbog uviđaja koji je i dalje u toku stvaraju se gužve oko mosta kod Beške, a detalji u vezi sa ovom nesrećom biće poznati nakon zvaničnog saopštenja novosadske policije.

Podsećanja radi, iz JP „Putevi Srbije“ ranije je najavljeno da će se 21. i 22. aprila, od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu „Beška“, petlja Beška i petlja Kovilj.

Oni su precizirali da će se danas radovi izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, a da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Za sada nije poznato da li je poginuli radnik bio zaposlen u JP „Putevi Srbije“ koje se još nije oglasilo povodom ove tragedije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar