Ilustracija Foto: Printscreen/MUP Srbije

Radnik Bezbednosno informativne agencije (BIA) M.S. napadnut je u sredu uveče na Zvezdari, a policija je ubrzo uhapsila napadača I.A. i po nalogu Prvog osnovnog javnog tuzilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati. Advokati uhapšenog muškarca, koji radi kao obezbeđenje u beogradskim klubovima, ističu za Nova.rs da je njihov klijent I. A. reagovao tek nakon što je radnik BIA bio bahat i bezobrazan.

Advokati osumnjičenog, Aleksandar Šćekić i Jovana Đorđević Sijerić, kažu za Nova.rs da je njihov klijent izneo svoje viđenje celog incidenta, koji se odigrao u sredu uveče na Zvezdari.

Pročitajte još:

„Radnik BIA nije bio na dužnosti, kako pišu mediji, već tu živi. On je parkirao automobil na plaćeno parking mesto, te ga je naš branjenik nekoliko puta pozivao da pomeri automobil. Naš branjenik je pitao radnika zašto je parkirao automobil na njegovo mesto, nakon čega mu je ovaj rekao: „Može mi se“, a potom bio grub i nepristojan“, ističu advokati i dodaju:

„Takođe, postoji snimak na kome se vidi da se radnik BIA nije predstavio, a kako se to navodi u medijima. Naš klijent je tek po hapšenju saznao da je reč o pripadniku Bezbednosno-informativne agencije. Nakon što je radnik bio nepristojan i bezobrazan, došlo je do verbalne svađe između njih dvojice, a potom ga je naš branjenik udario nekoliko puta“, ističu advokati.

Kako dodaju, I. A. je obezbeđenje i dosad nikad nije prekršio zakon.

„Naš klijent je dugogodišnji radnik u obezbeđenju, šef je obezbeđenja jednog poznatog beogradskog kluba. Ima 45 godina, nema ni prekršajnu prijavu, a kamoli krivičnu. Nikad nikome nije ni šamar opalio. Mi samo želimo da odgovora za ono što je uradio, a ne za ovo što se navodi u medijima, nadamo se da će sud i tužilaštvo biti razumni“, kažu advokati.

Pobegao je u ugostiteljski objekat, ali ga je nasilnik uhvatio za vrat i izbacio napolje ?

Posted by Nova.rs on Friday, September 24, 2021

Inače, kako je ranije saopšteno, nakon verbalne rasprave I.A. je fizički nasrnuo na M.S, udario ga rukom u predelu glave, a zatim za njim ušao u ugostiteljski objekat gde je radnik BIA pokušao da se skloni.

Podsetimo, prema prvim informacijama, radnik BIA u napadu zadobio lake telesne povrede, što će tek biti potvrđeno veštačenjem.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare