Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jedna osoba teško je ranjena u pucnjavi koja se dogodila u dvorištu jednog kazina u Bujanovcu. Kosovska policija je uhapsila osumnjičene za učešće u ovom incidentu.

Iz kosovske policije saopšteno je u utorak da su u ranim jutarnjim časova dobili informaciju da je u dvorištu kazina povređen Albanac sa Kosova vatrenim oružjem od strane člana porodice.

„Regionalna policijska uprava Gnjilane, Policijska stanica Kamenica, u ranim jutarnjim časovima dobila je informaciju da je u ataru sela Breznica van teritorije Republike Kosovo, u dvorištu kazina vatrenim oružjem povređen Albanac, koji je državljanin tzv. Kosova. Policijske jedinice su po dobijanju obaveštenja preduzele sve policijske akcije i uspele da lociraju i uhapse na Kosovu devet osumnjičenih građana za koje se sumnja da su umešani u taj incident“, navodi se u saopštenju policije.

Pročitajte još:

Ranjenom je ukazana pomoć u Urgentnom odeljenju Regionalne bolnice Gnjilane, a prema rečima lekara nije životno ugrožen.

„Regionalna istražna jedinica u punoj koordinaciji sa tužiocem istražuje okolnosti incidenta. Slučaj je okarakterisan kao ubistvo u pokušaju“, navodi se u saopštenju policije.

Nakon što je policija u februaru prošle godine zatvorila više kockarnica u Karačevu kod Kamenice, Albanci sa Kosova prelaze administrativnu liniju i dolaze na teritoriju opštine Bujanovac zbog kockanja.

BONUS VIDEO: Privođenje osumnjičenog  za ubistvo tročlane porodice Đokić kod Aleksinca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar