Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Facebook

Komšije Maje K. (40), koja je jutros s petogodišnjim detetom skočila s trećeg sprata zgrade u Mirijevu u Beogradu, kažu da je jedini očevidac slučaja mladić iz njihove zgrade, koji je video trenutak užasa. Kako je očevidac video, Maja je prvo gurnula dečaka kroz prozor trećeg sprata, a zatim skočila i ona.

Kada je mladić ugledao nesreću koja je zadesila Ulicu Grge Jankesa u Mirijevu, počeo da viče.

„Trebalo je ranije da te prijavim“, vikao je mladić, jer kako tvrde najbliže Majine komšinice, vika iz njenog stana je bila svakodnevna.

Foto: Facebook

„Stalno se čula vika iz stana, maltretirala je devojčicu, sina nije toliko dirala, ali devojčica je bila privrženija ocu, sigurno je zbog toga maltretirala“, pričaju uznemireni stanari.

Pročitajte još:

Komšinica koja je bila predsednica kućnog saveta ističe da je Maja K. pre nekoliko dana tražila ključ od krova zgrade.

„Na pitanje šta će joj ključ, rekla je komšinici: „Da dete vidi malo sveta““, kaže stanarka.

Na licu mesta je i Majin bivši suprug, koji je veoma uznemiren, te nije mogao mnogo da kaže.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Zvanično je bila zdrava, ono što ja mogu da zaključim, odnosno zbog čega je ona to uradila, nije validno da sad kažem“, rekao je on kratko, kroz plač.

Srećom, dečak i majka su pali na travu, te je dete prošlo bez većih povreda, a majka M. K. je slomila nogu. Oboje su hospitalizovani u Urgentnom centru.

Podsetimo, stravični slučaj dogodio se jutros u Ulici Grge Jankesa 12 u Mirijevu u Beogradu. Motivi ovog slučaja nisu poznati.

BONUS VIDEO: Kuća strave u Zrenjaninu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare