Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović i njen nekadašnji šef, ministar Nebojša Stefanović, po prvi put su nakon dužeg vremena na istom mestu - u Sektoru unutrašnje kontrole. Oni su pozvani na razgovor zbog navoda koje su iznosili u medijima u poslednje vreme, a između ostalog i o postupanju policijskog službenika Slobodana Milenkovića, koji je otkrio "Jovanjicu".

MUP je juče saopštio da su Hrkalović i Stefanović pozvani na razgovor, što je Više javno tužilaštvo prvo demantovalo, a zatim se ispostavilo da će se razgovor zapravo odviti danas u SUK.

Nekadašnji bliski saradnici se nisu videli duži vremenski period, a pretpostavljalo se da će i danas zaobići njihov susret.

Ipak, Hrkalovićeva je stigla oko 9 časova na razgovor, a još uvek nije napustila prostorije MUP. Stefanović je u SUK stigao nedavno, te je njihov susret neizbežan.

Pročitajte još:

Dijani Hrkalović se sudi za trgovinu uticajem, a ona je nedavno puštena iz kućnog pritvora i skinuta joj je nanogica.

Podsetimo, prepucavanje između nekadašnjih bliskih saradnika ne jenjava od kada je bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović u svom intervjuu za „Objektiv“ iznela niz optužbi na račun ministra Stefanovića. Ona je optužila svog bivšeg šefa da je prisluškivao predsednika Aleksandra Vučića, da je „namontirao“ Jovanjicu, kao i da je štitio klan Belivuk.

Zatim je Stefanović u svom odgovoru izneo kako je imao saznanja o bliskosti Hrkalovićeve sa pripadnicima kavačkog klana, kao i da je sa jednim od njih išla na odmor u Izrael.

Saga o bivšoj državnoj sekretarki MUP ne prestaje, a Apelacioni sud je saopštio kako je ukinuo rešenje kojim je bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović nedavno ukinut kućni pritvor uz elektronski nadzor, i naložio ponovno odlučivanje Specijalnog suda.

BONUS VIDEO: Nebojša Stefanović o optužbama Dijane Hrkalović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare