Foto: Facebook

Zlatan Vasiljević je ispalio četiri hica na Lidiju Miljković, koja je prošle nedelje brutalno ubijena u Vićenci, pokazuju prvi rezultati obdukcije, koja je trajala više od 12 sati.

„Zlatan Vasiljević pogodio je Lidiju Miljković u sredu ujutru u Vigolu sa četiri hica. Ovo bi bili prvi rezultati obdukcije koja je trajala više od 12 sati. Izveštaj anatomopatologa sa Univerziteta u Padovi Đovanija Čeketa deponovan je poslednjih dana na sto glavnog tužioca Vićence Lina Đorđa Bruna i zamenice Serene Čimiči. Rezultate obdukcije, koja obuhvata i Gabrijelu Serano, koju je Vasiljević upucao udarcem u potiljak i istog ubicu, istražitelji će iskoristiti da razjasne šta se dogodilo“, objasnili su italijanski mediji.

Pročitajte još:

U međuvremenu, tim nastavlja rad sa svedocima, snimcima i sadržajima mobilnih telefona kako bi rekonstruisao poslednje trenutke života Lidije, kao i druge žrtve Gabrijele žrtava i ubice Vasiljevića.

Podsećanja radi, Zlatan je u sredu u Vićenci ispalio šest hitaca na Lidiju. Postoje dve verzije događaja. Jedna od njih je da je nakon toga otišao i ubio Gabrijelu u kolima a zatim sebe.

Druga verzija je da je prvo upucao Gabrijelu, a onda sa njenim telo otišao i nastavio svoj krvavi pir.

BONUS VIDEO: Kako je ubistvo iz 2017. godine povezano sa Lukom Žižićem?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar