Pronađena čaura na licu mesta Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

U subotu 10. decembra u šumi kod Aranđelovca pronađeno je telo neidentfikovane osobe, a pojedini mediji spekulišu da je reč o mladiću Strahinji Beloševcu (31) čiji nestanak je prijavljen u julu 2020. godine.

U policijskoj upravi u Kragujevcu, u čijoj nadležnosti je i opština Aranđelovac, za Nova.rs su potvrdili da je u jednom šumskom zabranu pronađeno telo, ali da ni policija još uvek ne raspolaže informacijama o kojoj osobi se radi.

Našem portalu je rečeno, da je o pronalasku skeleta obavešteno nadležno tužilaštvo, te da se očekuje zvanična potvrda identiteta.

U policiji, u cilju istrage, nisu otkrivali pod kojim okolnostima je pronađen skelet i da li je uz njega bilo nekih ličnih stvari.

#related-news_0

Ipak, pojedini mediji su preneli, da je reč o nestalom Strahinji Beloševcu (31), koji je iz svoje porodične kuće u Aranđelovcu nestao 12. jula 2020. godine.

O nestanku ovog mladića, tada je izveštavao i naš portal.

Strahinja je nestao u jutarnjim satima oko 7.30h, a njegov otac Svetomir, tada je izjavio da nestali mladić sa sobom nije poneo nikakva lična dokumenta i da su u kući ostali njegaova lična karta i pasoš.

U trenutku nestanka, Strahinja je na sebi imao patike, šorc i duks, a kako je tada ispričao njegov otac, kobnog dana, niko od komšija i poznanika ga nije video kada je izlazio iz kuće.

Strahinjini roditelji bili su razvedeni, a poslednjih godina Strahinja je živeo sa ocem i nevenčanom suprugom.

Strahinjin nestanak odmah je prijavljen policiji, a njegova slika objavljena je i na sajtu „Nestali Srbija“.

Pomaka u istrazi nije bilo, a ova porodica nedavno je doživela još jednu tragediju. Strahinjin otac Svetomir, inače prosvetni radnik zaposlen u jednoj školi, preminuo je u aprilu ove godine, a jedan njegov poznanik za naš portal je izjavio „da mu je srce prepuklo od tuge“.

BONUS VIDEO: Hapšenje i zaplena marihuane u Jagodini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar