Foto: Slavica Panić/Nova.rs

U Hašimbegovića polju u Prijepolju, danas oko 11 časova, u kontejneri je pronađena beba, koja je hitno prebačena u prijepoljsku bolnicu gde je konstatovano da nije živa. Dete je pronađeno nakon što su ginekolozi lokalnog doma zdravlja obavestili policiju da im se zbog tegoba javila jedna mlada prodilja, koja tvrdi da je bebu ostavila kod kuće s komšinicom.

Naime, kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, majka bebe pronađene u kontejneru, jutros se javila na ginekološki pregled žaleći se na ginekološke probleme. Kako su ginekolozi prepoznali da je u pitanju porodilja, ona je rekla da se porodila kod kuće i da je bebu ostavila sa komšinicom.

S obzirom da je reč o izuzetno mladoj ženi koja je izgledala konfuzno, lekari su obavestili policiju koja je krenula u potragu za bebom. Umesto u komšiluku beba je pronađena u kontejneru i hitno prevežena u bolnicu gde je konstatovano da je mrtva.

Pročitajte još:

Dalja istraga i obdukcija pokazaće da li je beba u kontejner doneta mrtva ili živa i da li je majka govorila istinu. Nezvanično saznajemo da je u ceo slučaj umešana još jedna devojka koja je znala za porođaj i koja je, ukoliko je majka želela da se oslobodi bebe, u tome joj pomogla.

Kako Nova.rs saznaje, majka se nalazi u bolnici i još nije salušana.

Komentari

Svi komentari (1)