Foto: Privatna arhiva

Nakon što se našem portalu javila Aleksandra Miljević (28) iz Železnika, koja tvrdi da je žrtva porodičnog nasilja od strane muža koji je maltretirao nju i njihovo dvoje dece, a zbog čega se ona trenutno nalazi u Sigurnoj kući u Banjaluci, oglasio se i njen suprug Bojan Miljević koji ističe da su to neistine i da su deca žrtva nasilja majke, a o čemu svedoče i krivične prijave podnete protiv nje.

Aleksandra je za portal Nova.rs istakla da je pakao krenuo pre pet godina kada se udala za Miljevića i iz Železnika u Beogradu preselila za Banjaluku. Ubrzo su dobili dvoje dece, a kako tvrdi, on je nju i njeno mlađe dete tukao i pretio ubistvom, a a stariju ćerku psihički maltretirao.

Pročitajte još...

Ipak, njen suprug javio se portalu Nova.rs tvrdeći da su deca, zapravo, žrtva nasilja od strane majke.

„U toku je sudski proces vezano za razvod braka. A prema navedenoj Aleksandri je podneto više krivičnih prijava protiv zlostavljanja dece. Navedena u više prilika hoće da iskoristi institucije, medije, vezano za zloupotrebu nasilja prema ženama. Stvarne žrtve su deca gde je neodgovornim ponašanjem dovela do zlostavljanja dece, uz nn lica koja su poznata istražnim organima Republike Srpske. Kada se završi proces, ja kao roditelj dece tražim na sudu da budem nosilac starateljstva“, kaže Miljević.

Podsetimo, Srpkinja, koja tvrdi da je zarobljena i zlostavljana, istakla je ranije i da ne može u Srbiju da se vrati, jer joj je muž oduzeo pasoše, a ceo slučaj otežava činjenica da je Miljevićev brat obezbeđenje tamošnjeg ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare