Foto: Milos Tesic/ATAImages, Shutterstock. N1

G. I, šef inspektora u Obrenovcu, koji se trenutno nalazi pod lupom Sektora unutrašnje kontrole, zbog sumnje da je počinio bitne propuste u radu, tačnije opstruisao rad svojih kolega, prema nezvaničnim informacijama izvora portala Nova.rs, izuzetno je uticajan u Obrenovcu, a blizak je prijatelj sa Miloradom Mićom Grčićem.

Povod za pokretanje istrage je incident koji se dogodio 10. avgusta ove godine u Obrenovcu, kada je povređen saobraćajni policajac A. L. (26). Saobraćajac je pokušao da zaustavi motociklistu u Ulici Zabranski put, ali vozač nije stao. Vozač je motorom naleteo na policajca i pobegao u nepoznatom pravcu. Policajac je tom prilikom teško povređen i polomljena mu je noga.

Pozar na Adi Ciganliji
Požar na Adi Ciganliji FotoNemanja Jovanović/Nova.rs

Slučaj o ovom incidentu preuzelo je Treće odeljenje za krvne i seksualne delikte koji su istragu započeli u Obrenovcu, mestu gde se slučaj napada na policajca i dogodio. Inspektori su svog kolegu pitali da li ima neke informacije od značaja, a inspektor je dao potpuno pogrešne podatke o kretanju tog dvotočkaša. Nakon višesatnog istraživanja, utvrđeno je da poseduju lažne podatke, pa je svetlo sumnje palo na kolegu koji im je upravo te informacije i dao.

Svoje sumnje su preneli Sektoru unutrašnje kontrole, zbog čega je postao predmet istrage. Osim ovog slučaja, sumnja se da je G. I. pokušao da podvali lažne informacije svojim kolegama i nakon pucnjave u dečijoj igraonici u Obrenovcu. Ni taj slučaj i dalje nije u potpunosti rasvetljen.

U međuvremenu, kako tvrdi izvor našeg portala, G. I. je izuzetno uticajna osoba u ovog beogradskoj opštini. Navodno je više puta viđan u društvu Milorada Miće Grčića, v.d . nekadašnjeg generalnog direktora u EPS. Navodno, prema istim informacijama, upravo preko Grčića G. I. je uspeo da zaposli sina u ovom javnom preduzeću.

Grčić se, podsećanja radi, trenutno nalazi na poziciji zamenika predsednika GO Obrenovac.

Bonus video: Nova.rs u potrazi za Miloradom Grčićem

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar