Foto: Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Obdukcija tela Aleksandra Obadića (51), koji je pronađen mrtav 18. jula u iznajmljenom stanu u centru Beograda, pokazala je da je preminuo od srčanog zastoja, prouzrokovanog najverovatnije konzumiranjem veće količine narkotika, pišu beogradski mediji.

Prema pisanju portala Novosti, ukoliko i superveštačenje, koje je naložilo Više javno tužilaštvo u Beogradu pokaže isti nalaz, Sanja R. (27), koja je osumnjičena za pomenuti slučaj, odnosno kako se pretpostavljalo ubistvo, biće oslobođena krivice i puštena na slobodu.

Sanja R. se sumnjičila da je Obadića usmrtila tegom za vežbanje. Na Obadićevom telu konstatovane su povrede do jednog santimetra na levoj arkadi, masnica oko levog oka, oko uha, na jagodici, desnom ramenu i laktu, na prstu i palcu.

„Superveštačenjem treba da se utvrdi da li je reč o lakim ili teškim povredama, kao i kako su nastale. Biće utvrđeno i da li su te povrede, a moje mišljenje je da nisu, na bilo koji način doprinele Obadićevoj smrti. Po svemu sudeći, Sanja će posle tog nalaza biti slobodna“, rekao je za Novosti advokat Krsto Bobot, branilac osumnjičene.

Sem ovog, urađeno je i veštačenje osumnjičene, odnosno povreda koje je kobne večeri zadobila. Odbrana osumnjičene istakla je za medije da njene povrede ukazuju na to da je ona bila pretučena.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar