Foto: LSV

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, brzim i  efikasnim radom, identifikovali su i priveli dvojicu mladića, uzrasta 17 i 18 godina, koji su, jutros, gađali jajima prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine na Trgu mladenaca, saopštio je večeras MUP.

Protiv dvojice mladića biće podneta prekršajna prijava zbog sumnje da su učinili prekršaj nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, naveo je MUP.

Podsećanja radi, na zgradi u centru Novog Sada, u kojoj se nalaze prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), danas je postavljen transparent na kome je pisalo „Ratko Mladić je ratni zločinac osuđen za genocid“.

Foto:LSV Ns

Međutim, kako je na Tviteru naveo lider LSV Nenad Čanak, on je prvo gađan jajima, da bi ga potom „rulja“ oborila.

„Rulja je uspela da obori trasparent sa naše zgrade. Policija ga nije zaštitila. Kao ni zastavu stranke. Važno da postoje čuvari murala usranog zločinca u Beogradu. U Novom Sadu, divljanja su slobodna. Ko još jednom kaže da su fašizam i antifašizam dva ekstrema …“, napisao je Nenad Čanak na Tviteru.

Lider LSV je nakon ove objave naveo da su „heroji“ potrčali tuda i transparent gađali jajima.

„Pre desetak minuta su ‘heroji’ protrčali tuda, bacili par jaja na fasadu i pobegli … jajare. Kao i ‘general’ što im je“, naveo je on.

BONUS VIDEO: Napad na aktiviste u Zrenjaninu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar