ilustracija Foto:N1

U ćevabdžinici „Vagon“ u Smedrevu, oko 2 časa iza ponoći u noći između 13. i 14. januara, u prisustvu većeg broja ljudi, drskim i bezobzirnim ponašanjem, te vršenjem nasilja prema drugima, dva muškarca su značajnije ugrozili javni red i mir i spokojstvo svih prisutnih i tom prilikom telesno povredili više lica, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu. Kako se dalje navodi u saopštenju, dvojici osumnjičenih je određen pritvor zbog nasilničnog ponašanja prema J.B. (31) dok je u odnosu na B.Š. (29) sud odredio meru zabrane prilaska oštećenim licima i svedocima na udaljenosti manjoj od 50 metara.

Naime, Tužilaštvo navodi da postoji osnovana sumnja da je okrivljeni J.B. nakon kraće verbalne rasprave pesnicom zadao više udaraca oštećenom od kojih se on onesvestio, a potom je prišao i njegovoj devojci koju je pljunuo u lice dok je u naručju držala povređenog momka.

Dalje se navodi da je za to vreme okrivljeni B.Š. više puta snažno rukama odgurnuo drugog oštećenog koji je pokušavao da spreči sukob i zadao mu telesne povrede.

„Ovo tužilaštvo će sprovesti ostale dokazne radnje, a pritvor okrivljenom – određen radi nesmetanog vođenja krivičnog postupka, trajaće sve dok postoji opasnost od ometanja uticajem na svedoke i oštećene, koje je potrebno ispitati u daljem toku postupka“, zaključuje se u saopštenju.

***

BONUS VIDEO: Masovna tuča u Novom Pazaru – intervenisala i policija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar