ilustracija Foto:N1

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom L. Č. (40), nakon što je juče, pod dejstvom alkohola, udario pešaka u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu.

„Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu dana 03.03.2021. godine odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenom L.Č.(40) zbog izvršenja krivičnog dela iz člana Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zbog toga što je ugrozio javni saobraćaj tako što je pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci upravljao putničkim vozilom marke ‘Volskwagen Caddy’ krećući se žutom trakom na kolovozu Ulici bulevar Mihajla Pupina neposredno iza raskrsnice sa Ulicom španskih boraca“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako su dodali, prilikom udara nabacio je na vetrobransko staklo svog vozila pešaka koji je prelazio na obeleženom pesačkom prelazu ispred dva vozila koja su bila zaustavljena i propustala pešaka, usled čega je pešak zadobio teške telesne povrede, prelom lobanje i prelom potkolenice obe noge, te je nakon ukazivanja lekarske pomoći zadržan na Odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar