Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Dvojica pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, poznata kao "Principi" popodne će biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja osumnjičenih S.R. (33) i D.M. (32) tužilaštvo će saopštiti da li će tražiti od suda tražiti da im odredi pritvor.

Njih dvojica se terete za krivična dela teško ubistvo Nikole Mitića i Zdravka Radojevića u avgustu i novembru prošle godine, saopštilo je sinoć Ministarstvo unutrašnjih poslova.

S.R. se tereti da je, zajedno sa Belivukom,m Miljkovuićem i još devetoricom pripadnika grupe – B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H, 10. avgusta prošle godine oteo Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Pročitajte još:

Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radivojevića.

Kako se sumnja, obojica osumnjičenih su višestruki izvršioci teških krivičnih dela i istaknuti članovi organizovane kriminalne grupe koja je delovala pod velom navijačke grupe „Principi, a koju su predvodili Belivuk i Miljković.

Prošlog petka Specijalni sud je potvrdio optužnicu protiv 30 pripadnika ove grupe, koaj se tereti za pet teških ubistava, otmice, oružje, drogu, silovanje…

BONUS VIDEO: Veze između Kavčana i grupe Velje Nevolje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar