Foto: Promo/Instragam, Facebook

Zbog tuče koja se odigrala minulog vikenda, uhapšeno je šest osoba, među kojima su vlasnik lokala ispred kojeg se odigrala tuča V.Š., kao i njegovi sinovi S.Š. i N.Š., koji su odranije poznati po nasilnim incidentima i još jedan njihov prijatelj. Majka povređenih mladića, ali i ostali građani Prijepolja, sada sumnjaju da su nasilnici organizovali ljude da lažno svedoče u njihovu korist, iako postoje video zapisi na kojima je zabeležena njihova brutalnost.

Pojavila se informacija da je došlo do organizovanja lažnih svedoka, kako bi svedočili u korist vlasnika lokala i njegovih sinova. Za naš portal se oglasila majka povređenih mladića V.P. i Đ.P. koja je podelila iste slutnje.

„Moja deca nisu povređena, ona su ubijena, za mene je to pokušaj ubistva, jasno je svima koji su videli snimak. Oni nisu nikakvi kriminalci, oni su odlični đaci, stariji je sportista, student Fakulteta državne bezbednosti, drugi je srednjoškolac sa stipendijom u Beogradu. Nikada nisu imali nikakav incident, čak ni saobraćajni prekršaj. Oni nisu nikakva kriminalna grupa ali ih je takva grupa pretukla“, rekla je majka povređenih mladića Snežana i dodala:

„Ti ljudi koji su ih izubijali su kriminalci koji imaju dosije, koji su nosili nanogice i po takvim delima poznati u Prijepolju. Oni su uigran tim, imaju kontakte, jake advokate i podršku u pozadini a mi ni advokata nemamo, niti ih poznajemo, niti su nam ikada trebali. Već su organizovali privođenje svedoka, koji će sigurno lagati u njihovu korist. Sada moramo i to da jurimo jer ne znamo u kom pravcu sve može otići i na šta su sve spremni, ako nam pretučenu decu čuva policija i čeka da ih u takvom stanju sprovede u zatvor, kome onda da verujemo“.

Tezu da vlasnik lokala zajedno sa sinovima dovodi lažne svedoke izneta je već sinoć na društvenim mrežama, posebno na profilima koji objavljuje informacije o ovom slučaju i stanju povređenih mladića.

Pročitajte još:

„Trenutno se dovode lažni svedoci koji daju lažne izjave, kako bi se napravilo da su se branili, iako se vrlo dobro vidi ko je zadao prvi udarac i dalje šta se sve dešavalo. Pozivamo dobre ljude da se ne plaše i da daju svi svoje izjave istinito i da ispričaju svi samo ono što su videli, ništa manje, ni više. Da se ovi besramni ološi i njihove lažne izjave pobiju istinom“, napisano je na Instagram nalogu Pravda Prijepolje.

Prijepoljci su zaprepašćeni onim što se prošle noći desilo u njihovom gradu, a prema rečima izvora bliskog našoj redakciji, sve se desilo ispred noćnog kluba “Intermezzo”, kada su braća Đ.P i V.P. napustila loal, jer je separe koji su ranije rezervisali, ustupljen drugim licima. Odlučili su da napuste kafić, sa obrazloženjem da u gradi uma i drugih lokala.

Kada su izašli iz noćnog kluba, za njima je izašao jedan od sinova vlasnika lokala . Posle kratke prepirke udario je jednog od mladića. Drugi je pokušao da zaštiti brata ali su se u tuču uključili i vlasnik lokala, dugi njegov sin i još nekoliko osoba.

“Nastala je opšta tuča u kojoj je na jednoj strai bilo pet muškaraca a na drugoj dva dečaka, braća koji imaju 19 i 20 godina. Preko puta je bila policija, jer je patrola uvek ispred tog lokala, ali niko se nije uključivao dok nije stiglo policijsko pojačanje. Pored braće, koji su pretučeni a jedan sa teškim povredama iz prijepoljske prevežen u užičku bolnicu, povređeni su i oni koji su pokušali da ih razdvoje. Jedna devojka je takođe povređena, bila je na ušivanju”, kaže za Nova.rs jedan od Prijepiljaca koji je svedočio događaju.

Još dodaje da je sramota da vlasnik lokala sa svojim sinovima bije dečake, svoje sugrađane koji su inače česti gosti njegovog kafića a koji su daleko mlađi, ne samo od njega već i od njegovih sinova.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Novom Sadu 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare