Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Na četvrtom spratu u Ulici Danice Marković u Čačku sinoć se odvijala prava drama. Četrdesetpetogodišnji Radojko S. je nožem izbo muškarca S.M. koji je zadobio posekotine u predelu grudi. Žena, koja je pokušala da spreči incident, ima povrede po šakama.

Prema rečima komšija, Radojko S. ih je stalno maltretirao, terorisao i sve mu je smetalo.

„Žena, ispred čijih ulaznih vrata se dogodio obračun je Radojka nebrojeno puta prijavljivala policiji. Stvarao joj je probleme i neprijatnosti“, priča Marija koja živi u istoj ulici za Nova.rs.

Kako napominje, na kraju je postavila kamere i ojačala vrata.

Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Naša sagovornica napominje da je on maltretirao i penzonere, ali oni nisu obraćali pažnju na to. Govorili su – pusti budalu, objašnjava ona.

Drugi komšija kaže da je njegova pretpostavka da je Radojku smetala dečija graja koju je on okarakterisao bukom.

„Sasvim je normalno da se čuje dečija graja. Žena je kupila stan iznad njegovog, deca nisu kao mi. Ne mogu da sede i gledaju dnevnik. Ja stanujem u istom ulazu, nikada nisam čuo buku. Taj čovek je bio osobenjak, sve mu je smetalo. Kada smo sinoć čuli buku i vrištanje dece, nismo ni izašli da pogledamo o čemu se radi. Kasnije smo izašli kada je utihnulo. Videli smo krv na stepenicima. Živimo u velikom strahu. Ja ne znam kako ćemo mi ovde opstati kada Radojka puste na slobodu“, kaže jedan stariji gospodin.

Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

I naš sledeći sagovornik ima isto mišljenje. Prema njegovim rečima, R.S. je uvek nešto smetalo, ali ljudi su mu gledali kroz prste, jer su znali kakva je njegova narav.

„Čini mi se da je komšinica uvela video-nadzor i ojačala ulazna vrata, jer je bila stalno njegova meta napada. Verujte da mi nije svejedno što živim ovde. Strahujem i za moju porodicu“, kaže jedan od stanara za naš portal.

Pročitajte još:

I ostali stanari su u strahu, naročito imajući u vidu činjenicu da je R.S i ranije imao problema sa zakonom, ali ne mogu da potvrde šta je bila „inicijalna kapisla“ za sinoćnji incident.

Prema rečima portparola Opšte bolnice Čačak, Jelene Knežević, mladić, koji je zadobio nožem u predelu grudi je nakon opservacije bio primljen odeljenje intenzivne nege.

„Njegove povrede se karakterišu kao lakše i u međuvremnu je prebačen na hiruško odeljenje gde se oporavlja. Žena je zadobila površinske posekotine po rukama, nakon saniranja povreda je pušena na kućno lečenje. I treće lice je imalo povredu leve potkolenice i podlive, tako da nije bilo potrebe za hospitalizacijom“, objasnila nam je portparolka te zdravstvene ustanove, Jelena Knežević.

Kako nam je rečeno u Policijskoj upravi Čačak, R.S. je određeno zadržavanje do 48 sati.

On se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju.

BONUS VIDEO: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar