Foto: Instagram

Brajan Volš se suočava sa optužbama za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš, koja je nestala 1. januara u Kohasetu, gradu u Masačusetsu. Od početka misterioznog slučaja je bilo reči o tome u kakvom odnosu su bili dvoje supružnika, a sada se oglasila i Anina prijateljica, koja je otkrila neke nove detalje o privatnom životu nestale Srpkinje.

„Ana Volš se trudila da vidi dobre strane svog supruga Brajana, koji je optužen za njeno ubistvo, i pokušavala je da mu pomogne“, rekla je za za TV Fox News prijateljica Ane Pamela Bardi.

Ona je objasnila da je Anu Volš upoznala na jednoj poslovnoj večeri, i da su postale veoma bliske kada su se njihove firme spojile. Pamela Bardi je rekla da su je detalji sa saslušanja Brajana Volša šokirali. On je 18. januara izveden pred sud gde mu je pročitana optužnica. Tom prilikom je pročitano šta je sve Brajan guglao sa ajpeda svog sina, poput: „Da li možeš da budeš optužen za ubistvo bez tela“, „Kako sprečiti telo od raspadanja“ i slične jezive fraze koje aludiraju na to da je planirao da se otarasi tela.

Brajan Volš Foto: EPA-EFE/CRAIG WALKER

„Kada sam videla šta je guglao, okrenuo mi se stomak. Užasno je. Stalno mislim na nju, ona to nije zaslužila. I njeni dečaci su mi u mislima stalno, oni će jednog dana shvatiti šta se desilo, da im je neko oduzeo majku“, rekla je prijateljica Ane Volš.

Na pitanje zašto je Ana bila sa Brajanom i pored problema koje je on imao, s obzirom na to da je bio uhapšen 2018. godine, Pamela je rekla kako je Ana moćna žena koja je želela da mu pomogne.

„Ono što znam je da je ona veoma moćna i uspešna poslovna žena, i veoma pozitivna duša. Garantujem vam da je ona pokušavala da mu pomogne, i da se trudila da vidi nešto dobro u njemu. Postoje partneri koji se bore sa svojim demonima, kojima uspešne žene pokušaju da pomognu, ali to se ponekad ne završi dobro“,  rekla je Bardijeva.

Pročitajte još:

Pitanje je šta će se sada desiti sa decom Volšovih, a nakon Brajanovog hapšenja o njima je brigu preuzeo Centar za socijalni rad. Ipak, strahuje se da bi dečaci mogli da se razdvoje i smeste u različite hraniteljske porodice.

„Veliki broj porodica se javio i voljni su da uzmu sva tri dečaka. Koliko će taj proces trajati, nismo sigurni. Ali se javio veliki broj ljudi. To je sjajno, jedina svetla tačka u ovoj tami“, ispričala je Pamela.

Pamela je upitana i o Brajanovom karakteru, da li je Ana nekada pričala o njihovom odnosu.

Foto: Privatna arhiva

„Nikada ga nije puno spominjala, možda jer smo se poslovno poznavale, ali sinove je uvek spominjala, bili su njen ceo svet i motivacija“, rekla je Pamela.

Podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara, kada je prema priči Brajana Volša morala hitno u Vašington zbog posla. Utvrđeno je da se nikada nije ukrcala na let, kao i da je on bio zakazan za 3. januar. Brajan je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, a nakon 16 dana od njenog nestanka optužen je za ubistvo supruge. Sumnja se da je ubio Anu u podrumu kuće, a zatim raskomadao i spalio telo.

BONUS VIDEO: Bežanijska Kosa – ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar