Foto: Privatna arhiva

Nakon jučerašnjeg napada na predsednika Udruženja građana "Pazarski građanski pokret" Irfana Ugljanina i bivšeg direktora JKP Čistoća u Novom Pazaru i predsednika skoro osnovane Sandžačke Liberane Partije Hivza Škrijelja, strasti se u ovom gradu ne smiruju.

Policijska uprava saopštila je juče da su zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje uhapšeni V. S. (31), S. B. (31) i R. M. (34), nakon čega im je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su zbog povreda smešteni u novopazarskoj opštoj bolnici.

Predsednik Udrženja građana koji je juče napadnut, obratio se građanima Novog Pazara preko svog Fejsbuk profila, a njegovo lajv uključenje za manje od 12 sati pregledalo je skoro 30. 000 ljudi.

Meho Mahmutović Foto: N1

Ugljanin je optužio direktora opšte bolnice Meha Mahmutovića i osnivača Sandžačke demokratske partije da su glavni odgovorni za ovaj napad i da su oni nalogodavci napada na njega. On je potvrdio da je do sukoba došla preko telefonskog razgovora, ali je naveo da su počinioci ovog dela imali nameru da ga likvidiraju.

Rasim Ljajić Foto:N1

„Istina je da smo se čuli telefonom, pozvali su me jer navodno imaju kvar na bazenu u vikendici, jer su neka deca nešto čačkala, pa da to popravim. Normalno, to nije bila tačno, nego je jednostavno trebalo da me namame gore i da me ubiju. Možda bi me i iskeli i iskomadali, možda bi me i u zamrzivač bacili, i da me niko ne pronađe. Ali su zaboravili da iza moje priče stoje visoke državne strukture i da ja dobijam podatke šta su mi za sutra pripremili tako da sam i za ovaj slučaj znao“, kazao je Ugljanin.

On je dodao da je organizator napada bivši ministar i Rasim Ljajić i rekao da je ovo samo pokazatelj njegove politike i pitao Predsednika Aleksandra Vučića da li on podržva ovakav način rešavanja problema, s obzirom na to da je sa Ljajićem bio koalicioni partner.

„Eto, ovo je slika i prilika Rasima Ljajića. Ovako je uzeo vlast, ovako je vladao i ovako će otići. To je jedna sramota za grad, čovek bez skrupula, jedna sramota za Islam prvo, jer se on deklariše kao musliman. Lično sam pozvao Aleksandra Vučića da se oglasi, da li je on pristalica ovakvog rešavanja problema“,  rekao je Ugljanin.

Pročitajte još:

Podesećanja radi, Ugljanin već više od mesec dana, svakodnevno putem lajv uključenja iznosi razne tvrdnje i optužbe protiv lokalne vlasti u Novom Pazaru, funkicionera u javnim preduzećima, ali i protiv lokalnih biznismena, optužujući ih da su zloupotrebili službeni položaj, proneverili novac građana i druge razne malverzacije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar