ilustracija Foto:TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC; shutterstock

Radnica Centra za socijalni rad u Rakovici, J. M., pretučena je danas, a kako saznajemo, nju je napadač iz čista mira napao dok je sedela u svojim kolima na parkingu. Kako saznajemo, napadnuta žena je nedavno dobila pretnje na društvenoj mreži Fejsbuk u kojima se navodi da će joj polomiti noge.

Kako saznajemo, pretučena radnica radi kao supervizor u Centru za socijalni rad u Rakovici, a ceo napad dogodio se jutro nešto posle sedam sati.

Napadnuta žena je krenula na posao i na putu ka parkingu videla je dvojicu mladića koji su nosili maske. Isprva joj ništa nije bilo sumnjivo, došla je do svojih kola, sela, torbu stavila na suvozačevo mesto i tada je usledio pakao.

Pročitajte još:

„Muškarac je dotrčao do kola, otvorio vrata i tada krenuo krvnički da pesnicama udara nesrećnu ženu u lice. Napadnuta žena je pokušala da se odbrani, krenula je da vrišti. Udarala ga je nogama u nameri da ga zaustavi i tada je napadač krenuo da trči do drugog mladića, koji je sve to posmatrao. Njih dvojica su tada krenuli da beže ka šumi u Košutnjaku“, kaže izvor našeg portala.

Kako saznajemo, policiju i Hitnu pomoć je pozvala slučajna prolaznica, koja se zatekla u blizini.

Motiv ovog jezivog napada zasad nije poznat, a kako saznajemo, pomenuta radnica je nedavno dobila pretnje na društvenoj mreži Fejsbuk.

Fejsbuk; Foto: SFM Stock 2 / Alamy / Alamy / Profimedia

Nepoznati korisncii su joj na otvorenoj grupi „Žrtve Centara za socijalni rad“ pretili, navodeći da će joj polomiti noge.

Potraga za napadačima je u toku. Kako saznajemo, nesrećna žena je zadobila teške povrede i slomljen joj je nos.

BONUS VIDEO: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare