Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Načelnik dežurne policijske službe u Novom Sadu G. M. pretučen je sinoć u jednom ugostiteljskom objektu, usled čega je zadržan na bolničkom lečenju. Prema saznanjima Nova.rs, policajac je zadobio brojne hematome po glavi i nagnječenja vilične i jagodične kosti, a pronađen je u besvesnom stanju.

Navodno, G. M. je pretučen u jednom novootvorenom lokalu u centru grada, odnosno u Galensovoj Pupinovoj palati. Kako je našem portalu javio jedan od očevidaca događaja, policajac G.M. je prvo tukao izvesnog J. J, koji je u tom momentu bio vezan za stolicu.

J. J. mu je zatražio da ga odveže i da se obračunaju “jedan na jedan”, na šta je G. M. pristao. Dvojac se potom povukao u toalet restorana. Nakon par minuta, J. J. je izašao iz toaleta i rekao još nekim policajcima koji su takođe bili tu da “im G. M. leži tamo”.

Zatekli su ga bez svesti, na boku, a celo telo mu se treslo. Kolege su pokušale da mu izvuku jezik i oslobode disajne puteve. Nakon petnaestak minuta G. M. je došao sebi, a ubrzo je prevezen u bolnicu gde je zadržan. Policija se za sada nije zvanično oglašavala o ovom incidentu, niti da li su njihove kolege u tom momentu bile na službenoj dužnosti u lokalu, ili kao privatna lica.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare