Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predrag P. (63) osumnjičen je za ubistvo Marije Z. (79) u kući u kojoj su živeli u selu Dobra kraj Golupca.

Za zločin nije niko ni znao sve dok Predrag P. nije ušao u policijsku stanicu u Golupcu i rekao zapanjenim policajcima šta je uradio. Posle hapšenja mu je određeno zadržavanje, a navodno je policajcima sve priznao i detaljno objasnio kako je počino zločin.

U toku je istraga kojom treba da budu utvrđene sve okolnosti pod kojima se dogodio ovaj jeziv zločin.

Novi Sad 23.06.2021. Pucnjava, policija, uviđaj, uvidjaj
Ilustracija Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, Predrag je Mariju prvo pretukao, ali mu to nije bilo dovoljno, pa je uzeo gumeni čekić i počeo da je nemilosrdno udara po glavi i licu dok je nije usmrtio.

Pročitajte još:

Po rečima komšija koji su poznavali i žrtvu i osumnjičenog, oni su već desetak godina živeli zajedno. Ona mu je naodno prepisala imovinu, kuću i okućnicu kao i salaš u okolini Dobre.

„Ona je nege poreklom iz Dalmacije, a živela je godinama sa suprugom Životom koji je preminuo pre dvadesetak godina. Bila je dobra žena, ali nije mogla sama. Onda se pojavio Predrag. Njemu je otac iz Dobre, ali njega nije bilo dugo tu, navodno je bio u inostranstvu, u Rusiji, a onda se vratio“, priča jedan od komšija.

Predrag je važio za ženskaroša, jedno vreme je držao kafanu u selu, a navodno je zakupio i obližni motel jedno vreme. Ipak, poslovi mu baš nisu išli od ruke, a po nekim pričama voleo je i da popije.

„Marija je živela sama, ona i Života nisu imali dece, pa je Predragu bilo lako da joj se umili i useli u kuću. Šta se njemu desilo u glavi kada je mogao tako nešto da uradi, to niko ne zna. Nije bio baš na dobrom glasu, ali niko nije očekivao da će uraditi nešto ovako strašno“, kaže sagovornik Nova.rs.

Uviđaj trajao satima

Kako saznaje „Nova.rs“, uviđaj u kući strave trajao je satima, a policija je na licu mesta prikupljala materijalne tragove. Saslušanje osumnjičenog Predraga planirano je za sutra, kada će pred tužiocem imati priliku da ispriča šta se dogodilo.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar