Ilustracija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Muškarac koji je u sredu uveče, oko 18.30, teško povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio pod još nerazjašnjenim okolnostima u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, podlegao je povredama u kraljevačkoj bolnici.

Udes se dogodio kada je „audi“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Raške ka Kraljevu, prema priči očevidaca, u punoj brzini naleteo na pokvareni „fijat punto“, takođe kraljevačke registracije i „ford“ koji je pokušavao da ga odšlepa, a koji su se nalazili u istoj kolovoznoj traci. Od siline udarca „punto“ je završio na krovu u obližnjem kukuruzu, a „audi“ i „ford“ kraj puta sa značajnim oštećenjima, piše Telegraf.

Ovom prilikom dva muškarca su zadobila teške povrede i oni su sanitetskim vozilima transportovani u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Uprkos naporima lekara, kako se saznaje, jedan muškarac je tokom večeri podlegao povredama.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se i iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

BONUS video: Zaplena heroina

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram