Goran Nenadović, preminuo, načelnik posebnog odeljenja Kazneno popravnog zavoda Požarevac, Zabela
Načelnik Goran Nenadović, foto-UIKS02

Dugogodišnji načelnik Posebnog odeljenja Krivično-popravnog zavoda u Požarevcu (Zabela), Goran Nenadović, umro je iznenada u 43. godini života.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija saopštava da je iznenada u svojoj 43. godini preminuo načelnik Posebnog odeljenja Kazneno-popravnog zavoda Požarevac (Zabela) Goran Nenadović, koji je tu funkciju obavljao od trenutka kad je Posebno odeljenje otvoreno 2010. godine.

„Izgubili smo kolegu koga smo svi voleli i jednog od najvećih profesionalaca koji se nije štedeo u svom poslu sa mnogobrojnim rizicima koje je on nosio. Nenadović je bio, iznad svega, prijatelj na koga smo svi mogli da računamo u svakoj situaciji i zato ne postoje reči kojima bismo mogli da opišemo prazninu koju je ostavio iza sebe. Šta god da kažemo kako bismo ga opisali, malo je kad su u pitanju njegovi ljudski kvaliteti. U svojoj dugogodišnjoj karijeri učestvovao je u brojnim domaćim i međunarodnim projektima vezanim za izvršenje kazne zatvora u evropskim i svetskim okvirima, a svoje znanje je nesebično delio sa kolegama u zemlji, regionu i inostranstvu“, navode u saopštenju.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija ističu da je Nenadović u svom poslu bio profesionalac, od koga su njegovi saradnici mogli dosta toga da nauče.

„Trudio se da najbolje primere iz svetske prakse primeni prilikom pisanja brojnih zakonskih i podzakonskih akata u Srbiji i u tome će biti nezamenjiv profesionalac od koga su svi njegovi saradnici mogli najviše standarde da nauče i primene u svom radu. Voleo je svoju porodicu, sistem u kome je radio i fudbal i streljaštvo kojima je bio podjednako predan. Uprava za izvršenje krivičnih sankcija i kolektiv KPZ Požarevac (Zabela) upućuju najdublje i iskreno saučešće porodici Nenadović“, navode iz Uprave u saopštenju.

BONUS video: Sahrana Muamera Zukrolića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare