Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Četrdesetogodišnja žena i muškarac (34) povređeni su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko četiri sata dogodila u Bulevaru cara Konstantina u Nišu, na kružnom toku. Kako je saopšteno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, oboje su zadobili ozbiljne povrede.

„Muškarac A.S. (34) iz Niša ima povredu grudnog koša i prelom jednog rebra. Žena A.J. (40) zadobila je serijski prelom rebara, kontuziju grudnog koša bez povrede pluća, prelom karlice i potres mozga. Oboje su svesni i trenutno stabilnih vitalnih parametara, zbrinuti su u jedinici intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se njihovo stanje dalje prati“, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pročitajte još:

Podsetimo, do udesa je došlo kada je vozilo „folksvagen“ koje se kretalo iz pravca Niša ka Niškoj Banji, udarilo u ivičnjak kružnog toka, nakon čega je letelo tridesetak metara, zabilo se u parkirani kamion a zatim se prevrnulo na bok.

Povređene ljude iz olupine izvlačili su vatrogasci nakon čega su ih preuzele dve ekipe Hitne pomoći i prevezle ih do Univerzitetskog kliničkog centra.

BONUS video: Auto preleteo kružni tok, zabio se u kamion, pa se prevrnuo, dvoje povređeno

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram