Foto:privatna arhiva; ATA;Dragan Mujan/ Nova.rs; shutterstock by deniska_ua

Aleksa Vuković (30), funkcioner i predsednik mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) "Centar" u Smederevskoj Palanci, uhapšen je proteklog vikenda u Smederevskoj Palanci jer je pod dejstvom narkotika, vozeći u kontra smeru, udario jedno parkirano vozilo, usled čega se njegov automobil prevrnuo i tom prilikom oštetio još pet parkiranih automobila.

Vuković je, kako je saopšteno iz policijske uprave, vozio automobil marke „pežo“ pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, u zabranjenom smeru jednosmernom ulicom Svetog Save u centru Smederevske Palanke.

Ime Alekse Vukovića našlo se na 11 mestu na spisku 49 kandidata za odbornike na izbornoj listi ”Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve” za lokalne izbore u Smederevskoj Palanci, 2022. godine.

Za predsednika MO „Centar“ Srpske napredne stranke jednoglasno je izabran 12. marta ove godine.

Izvor portala Nova.rs potvrdio je da je reč je o funkcioneru i predsedniku mesnog odbora SNS Centar u Smederevskoj Palanci, a i pojedini korisnici društvenih mreža podelili su svoja saznanja o ovom slučaju.

„Aleksa Vuković je pod dejstvom psihoaktivnih supstanci prevrnuo auto krećući se u suprotnom smeru u ulici Svetog Save. Jednosmernoj ulici barem od mog rođenja, a siguran sam i duže. Sve im u u zadnje vreme ide u kontrasmeru, pa i automobili. Sva sreća pa je izbegnuta i neka veća tragedija. Zašto se skuplja narod na ulicama svake nedelje? Eto, zbog ovakvih ljudi kojima smo dali vlast“, piše u jednoj objavi na Tviteru, dok je drugi dodao:

„Drogirani vozač je odbornik SNS-a u lokalnoj skupštini i predsednik M.O. Centar. Uz to je i sin profesora gimnazije, bivšeg Predsednika Skupštine! SNS kadar“, piše na Tviteru.

Podsetimo, osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 časova, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

VIDEO: Saobraćajna nesreća u ulici Strahinjića Bana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare