Foto: Nova.rs

Identitet muškarca izbodenog u četvrtak uveče kod garaža u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu je poznat, a reč je o Slobodanu Kostadinoviću (60), dok policija i dalje intezivno traga za njegovim napadačem.

Kostadinović je izboden u neposrednoj blizini garaža koje iznajmljuje, a kako prenose mediji, najverovatnije mu je napadač napravio sačekušu. Stanarka obližnje zgrade ispričala je za medije da je samo desetak minuta pre stravičnog zločina izašla da baci đubre u kontejner i da je tada srela nepoznatog čoveka kako sedi u kolima, i to neposrednoj blizini mesta na kome se dogodilo ubistvo.

„Otišla sam da bacim smeće i prošla sam tik uz mesto, gde je samo deset minuta posle Slobodan izboden. Neki čovek sedeo je u kolima ispred garaže, ali nažalost nisam videla možda potencijalnog ubicu. Vratila sam se u zgradu i nedugo nakon toga čuli smo policiju i Hitnu pomoć“, ispričala je za portal Kurir.rs stanarka.

Novi Beograd Foto: Nova.rs

Inače, Kostadinović je na mestu gde je ubijen izdavao dve garaže, dok je sa porodicom živeo nedaleko od mesta napada, odnosno u zgradi preko puta.

Prema pisanju tog portala, pretpostavlja se da je Kostadinović do garaža došao sa svojim automobilom marke „golf 7“ i parkirao se. Sumnja se da ga je napadač napao odmah po izlasku iz vozila i naneo mu nekoliko smrtonosnih uboda.

Zasad nije poznato koji je motiv napada, a policija intezivno traga za napadačem.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare