Podeli
požar
Ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Zgrada u kojoj se nalaze sva odeljenja gradske uprave grada Leskovca, popularna "osmospratnica", evakuisana je u ponedeljak oko 11 sati zbog požara, a načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović rekao je da su uzrok požara instalacije lifta u podrumu zgrade.

“Došlo je do kvara na instalacijama u podrumu, izgoreli su glavni vodovi za dovod električne energije u zgradi zbog dotrajalosti instalacija”, rekao je Cvetanović novinarima, prenosi portal N1.

Kada se osetio dim, evakuisani su svi radnici iz zgrade, kao i svi ljudi koji su se u tom trenutku našli u zgradi, rekao je Cvetanović i dodao da je ekipa Elektroprivrede Srbije isključila struju i da treba da dođe ekipa koja će otkloniti kvar.

Cvetanović je rekao da očekuje da kvar bude otklonjen u toku dana i da službe, koje se nalaze u “osmospratnici” od utorka funkcionišu normalno.

“Pošto se sve to dešavalo u podrumu, ispod lifta, kroz otvor za lift se izvukao dim i raširio po čitavoj zgradi. Pravovremenom reakcijom otklonjena je i mogućnost da nastane neka veća šteta”, objasnio je Cvetanović.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar