Foto: Printscreen/Instagram/nsuzivo.rs

Stanari zgrade Ekonomija 1 u Baču koja je jutros izgorela u požaru, evakuisani su na vreme i privremeno su smešteni u Halu sportova u ovom mestu u blizini Novog Sada.

Kako mediji prenose, stanari su evakuisani na vreme i, na sreću, u požaru nije bilo povređenih. U požaru je izgorela gotovo cela stambena zgrada koja je bila dom za oko 20 porodica.

View this post on Instagram

Jutros rano došlo je do požara na stambenoj zgradi u naselju Ekonomija 1 u Baču, u požaru je izgorela gotovo cela stambena zgrada koja je bila dom za oko 20 porodica. Uzroci požara nisu poznati, a na svu sreću ljudskih žrtava nije bilo jer su svi stanari evakuisani na vreme. Kako smo saznali u kabinetu predsednika opštine Bač, svi građani koji su ovom nesrećenom događaju ostali bez krova nad glavom privremno su smešteni u halu sportova u ovom mestu. Na lice mesta prvi su stigli vatrogasci iz DVD Bač, a ubrzo su im u pomoć pristigli pripadnici vatrogasne brigade iz Novog Sada. Uzrok požara za sada nije poznat, a na licu mesta vrši se uviđaj. Meštani Bača apeluju na pojedince i preduzeća da ukoliko mogu pomognu porodicama koje su ostale bez krova na glavom.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

Na lice mesta prvo su stigli pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Bača, a potom i vatrogasne ekipe iz Novog Sada. Zasad nije poznat uzrok vatrene stihije.

Pročitajte još...

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar