modro ispod noktiju
Foto:AP Photo/Daniel Cole

Tinejdžeri (15) koji su noćas povređeni u Prokuplju u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo kada je vozač pod dejstvom alkohola naleteo na njih, i dalje su kritičnom stanju.

Dečak je primljen na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju jer ima teške povrede glave, prelom rebara, donjih ekstremiteta, kontuziju pluća. Priključen je na respirator i životno je ugrožen.

Devojčica je hospitalizovana na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju zbog preloma gornjih i donjih ekstremiteta. Dijagnostikom su isključene unutrašnje povrede. Danas će biti operisana.

Podsetimo, do tragedije koja se noćas dogodila u Prokuplju, a kojoj je teško povređeno dvoje tinejdžera starosti 15 godina, došlo je kada je vozač pod dejstvom alkohola naleteo na njih dvoje koji su bili na motociklu. Tragedija se dogodila kada su se vraćali sa slavlja. Naime, pijani vozač V. G. (45) i tinejdžeri su bili na istoj proslavi koja je organizovana povodom rođenja deteta.

Vozač “pasata” je otišao da odveze jednog od gostiju, ali se ponovo vratio na slavlje, u povratku je udario u tinejdžere koji su bili na motociklu. Oboje su hospitalizovani KC Niš. Dečak je na intenzivnoj nezi, dok je devojčica na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju. On ima povrede glave, kontuziju pluća, prelom rebara i nogu i stavljen je na respirator. Devojčica ima teške prelome ruku i nogu i povrede unutrašnjih organa.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar