Bojan Stajić Foto: Facebook/Bojan Stajić

Bojan Stajić, jedan je od osmoro stradalih radnika u rudniku "Soko", a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu i bebu od svega mesec dana. Kako je njegova porodica tokom jučerašnjeg dana ispričala, stradalom Bojanu, koji je ujedno i najmlađi poginuli rudar, kobnog dana nije se išlo na posao.

„On ima samo 34 godine i bebicu od mesec dana. Imala sam osećaj, znala sam da je poginuo. Išao je moj bratanac u ambulantu da vidi da li ga ima na spisku povređenih. Niko nam ništa nije rekao. Nije hteo da ide na posao i zvao je šefa da pita za dan, ali je rekao da nema. Rekao je kako je lep dan, uopšte mu se ne ide. Bebica je prevremeno rođena, možda je i bolje što se pre rodio, bar je neko vreme proveo s ocem“, ispričala je njegova partnerka Dragana Jovanović kroz suze.

Ona je istakla i da su se rudari danima žalili da se oseća miris.

Dragana Jovanović Foto: Dragan Mujna/Nova.rs

Inače, stradali Bojan je najmlađi rudar. Njegova porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi od šoka i bola.

Podsetimo, juče ujutru došlo je do nesreće u rudniku „Soko“ u Sokobanji, a osam rudara ugušilo se metanom. Stradali su Darko Zlatković (43), Nenad Trivunac (37), Petar Petrović (31), Radovan Grujić (47), Branko Čokorilo (57), Branislav Zlatanović (54), Bratislav Živković (59) i Bojan Stajić (34).

U nesreći je povređeno još 20 rudara i oni su stabilno.

BONUS video: Dragana Jovanović – žena poginulog rudara neutešna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)