M. R., povređen je jutros oko 8 sati na gradilištu u Ulici Džordža Vašingtona, kada je na njega pala greda, koja se srušila tokom radova na čišćenju prostora za novi stambeni projekat. Povređeni muškarac je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a kako su za portal Nova.rs naveli potreseni radnici na ovom gradilištu, nesretnom muškarcu su najviše povređene noge.

U trenutku kada je ekipa portala Nova dolazili na mesto nesreće, građevinska inspekcija je napuštala urušeni objekat, nakon čega je i zatvoren.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kako je portal Nova nezvanični saznao nesrećni muškarac radio je na raščišćavanju šuta.

Kako smo nezvanično saznali, radnik se nalazi na Urgentnim centru i za sada je dobro i nije životno ugrožen, ali je zadobio teške povrede u vidu preloma potkolenice.

Ostali radnici sa gradilišta nalaze se odmah pored mesta nesreće, mašina je ugašena i kako nam je rečeno radovi će biti privremeno ovustavljeni.

Kako su potreseni radnici ispričali za naš portal, do nesreće je došlo dok je bager rušio staru zgradu, na čijem će mestu uskoro biti podignuta nova.

„Bagerista je radio svoj posao i niko nije trebao da bude u blizini zidova dok se ruši. Kolega je prišao iz nama nepoznatog razloga, kada se urušio zid i pritisnula ga je greda. Sve vreme je bio svestan i komunikativan“, navode očevici događaja.

Bagerista je vidno potresen i nije želeo sa daje nikakve izjave, samo je rekao da mu je najbitnije da mu kolega bude dobro.

Kako smo saznali radnik koji je povređen poreklom je iz Šipova iz Republike Srpske, a živi u Kaluđerici.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare