Foto: Facebook

Viši sud u Beogradu naložio je raspisivanje poternice za A. Š. i S. V., osumnjičenima za učešće u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja noćnog kluba "Stefan Braun" M. Č. (41), u noći između ponedeljka i utorka.

Sud im je, takođe, odredio pritvor iz svih zakonskih razloga – opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti, rekla je Tanjugu portparolka suda Tatjana Matić.

Drugoj dvojici osumnjičenih za učešće u ovom obračnu S. T. (42) i N. S. (25), koji su uhapšeni sutradan, određen je pritvor do 30 dana, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti.

M. D. (28), koja se tereti zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičene odvezla i krila nakon pucnjave, puštena je da se brani sa slobode uz meru zabrane napuštanja boravišta.

Četvorica muškaraca se terete za da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Prema nezvaničnim informacijama, M. D. je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.

A. Š. je nezvanično ispalio hice u M. Č.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar