Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Goran Đ. (38) koga je policija sumnjičila za ubistvo dve starije sestre na Bežanijskoj kosi sredinom januara, pre nego što je presudio sebi, ostavio je supruzi oproištajno pismo.

Goran Đ. (38), koji je oko Božića ubio dve sestre Jelisavetu (76) i Gordanu (78) Đ. na Bežanijskoj kosi, pronađen je pre dva dana u automobili na parkingu sa prostrelnom ranom na glavi. Telo ubice koji je sebi oduzeo život pronašli su prolaznici, a sada je isplivalo i oproštajno pismo koje je ostavio za sobom.

Goran Đ.  je za sobom ostavio supruzi oproštajno pismo koje objavljuje Blic.

Pročitajte još:

„Neno moja ne mogu više da izdržim. Plačem za svim sto sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj nase devojčice. Sve vas volim puno“, stoji u oproštajnoj poruci koju je Goran očigledno ostavio svojoj porodici.

Oproštajno pismo nađeno je na vidnom mestu u automobilu u kojem je pronađeno telo Gorana Đ.

Kako saznaje Blic, ubica je veče pre samoubistva proveo u kafani.

Potom je seo u automobil, ali nije otišao kući. Parkirao se i tokom noći izvršio samoubistvo. U jutarnjim satima, građani, prolaznici prijavili da je čovek sa okrvavljenom glavom u automobilu. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Kako prenosi Blic, dvostruko ubistvo izvršio je nožem i tupim predmetom. Nakon zločina, Goran je zaključao stan i otišao. Kao motiv dvostrukog ubistva navodi se koristoljublje. Ubica je iz stana nakon zločina odneo mobilni telefon i platnu karticu jedne od ubijenih sestara sa koje je podigao milion dinara.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali G. Đ. (38), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

 

BONUS VIDEO: Zgrada na Bežanijskoj kosi u kojoj se dogodilo dvostruko ubistvo

Komentari

Svi komentari (0)