Hitna pomoć i policija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Posle policije koja je pronašla iznemoglo dete, u ceo slučaj su uključeni i tužilaštvo i Centar za socijalni rad, a pokrenuta je istraga protiv majke deteta pronađenog u "mercedesu" u beogradskom naselju Železnik.

Saobraćajni policajci su prilikom kontrole „mercedesa“ u beogradskom naselju ugledali dete (2) koje je delovalo neugranjeno i koje skoro nije davalo znake života, pa su alarmirali nadležne službe, Sada je ceo slučaj dobio i nastavak.

Pročitajte još:

Pokrenuta je istraga protiv majke devojčice L.R. (2) koja je danas pronađena na zadnjem sedištu marke „mercedes“.

Lekari su obavestili policiju da je devojčica neuhranjena, a u ceo slučaj uključeni su i tužilaštvo i Centar za socijalni rad.

Majka još uvek nije uhapšena, ali je istraga pokrenuta.

Saobraćajci na motoru zaustavili su danas u beogradskoj opštini Čukarica automobil marke „mercedes“ zbog brze vožnje, i u njemu uočili devojčicu L.R. (2) koja nije davala znakove života.

Odmah nakon toga, saobraćajci su pomogli da automobil što pre stigne do zdravstvene ustanove, dopratili su ga do Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj ulici. Srećom, devojčica je sada stabilno. Čovek koji je vozio devojčicu nije otac deteta.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar