Porodica i prijatelji već sedam dana traže Milana Ilića

Hronika 28. dec. 202010:40
Podeli:
Foto: Društvene mreže

Milan Ilić (34) iz Donjeg Milanovca misteriozno je nestao u subotu 19. decembra i od tada mu se gubi svaki trag. Prijatelji, porodica i rodbina ponovo apeluju na javnost, da ukoliko je neko video Milana, pozove 065-808-92-00, ili se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Milan je poslednji put viđen u Donjem Milanovcu 20.12.2020, a o Milanovom nestanku obaveštena je i policija, koja i dalje traga za ovim mladićem.

Porodica moli da ukoliko neko vidi Milana da odmah obavesti najbližu policijsku stanicu ili da pozove broj 065 8089200..

Porodica je ispričala za pojedine medije i jedan detalj da u nedelju popodne na Milanov broj na vajberu javio se nepoznati čovek, koji je rekao da je to njegov broj i da je on iz Svilajnca. Poziv je trajao 20 sekundi, i Milanov brat uspeo je da uradi sliku tog čoveka, za kog porodica kaže da ga nikad nisu ranije videli.

Potraga za Milanom i dalje traje, a mnogi prijatelji i poznanici apeluju na javnost da se potraga za Milanom mora intezivirati.

Jedan od poznanica napisala je na svom Fejsbuk profilu da potraga i dalje traje, i da je Milan dobra osoba.

Foto: Facebook

„Pre tačno sedam dana nestao je mladić, Milan Ilić iz Donjeg Milanovca. Prepoznatljiv po osmehu, po izuzetnom odnosu prema svima, po riđoj kosi, po svojim riđim psima. Govori tri svetska jezika. Sve i da nije ništa od ovoga, nije dugme, nije komad nečega što krojeći bacimo kao višak. Čovek je i to dobar čovek čija porodica već sedam dana iznova sahranjuje i oživljava svoje dete. On je građanin ove zemlje, on je deo sistema ove zemlje. Policija jedne male sredine kakav je Donji Milanovac je uradila svoj deo posla, drugari su organizovano tražili Milančeta i to je to. Neka žuta štampa je objavila da je nestao. I….pitam se, ima li običan, mlad, nasmejan čovek pravo da drzava učini nešto konkretno, da roditelji dobiju pravu informaciju. Gorska služba, helikopteri, ronilačke službe, kako pokrenuti svu tu mašineriju za jednog nasmejanog Milana? Bio je i jeste građanin ove zemlje. Ima pravo da bude nađen. Ima pravo da se na televiziji sa nacionalnom frekvencijom digne buka u vezi sa njim kao i sa bilo kim ko je do sada nestajao. Molim vas da se Milan ne zaboravi. Mi nismo bili prijatelji, ja sam dosta starija od njega, znam ga sa plaže, iz kafića, sa ulice, i bio mi je , i danas je, jako drag. Jedan od onih koji vam se i sa velike udaljenosti javi i veselo maše. Ako neko, na bilo koji način može da pomogne,neka se javi stanici policije, njegovim roditeljima, braći, bilo kome. Molim vas da Milanče ne ostane statistika, da se Milan ne zaboravi.
Ovo na slici je Milan sa svojim sestrićem. Ovo je mladić kog nema. A do pre sedam dana bio je deo naših života. Ovo je građanin ove države i drzava mora da pokaže interesovanje za njega. Nije dugme, nije čestica, sin je i brat“, napisala je u svojoj objavi Milanova poznanica uz fotografiju Milana sa njegovom sestričinom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar