Živojin Strizović, nestao
Živojin Strizović Foto: Privatna arhiva

Pripadnici ronilačke ekipe pretraživali su Moravu, hvala bogu nisu našli telo, a ja se molim da je moj brat živ, kaže za portal Nova.rs Sanja Simeunović, sestra nestalog Živojina Strizovića.

Prema njenim rečima, on je nestao petnaestog februara u Preljini, kada je završio sa poslom u firmi u kojoj je bio zaposlen. Podseća i da je vozio automobil marke „reno megan „, plave boje , koji je nađen dva dana kasnije ispred jednog ugostiteljskog objekta u Parmencu. Kroz suze priča da mu je telefon bio dostupan skoro dva sata nakon nestanka i onda je nestao signal, odnosno aparat je od tada nedostupan.

„Auto je na veštačenju u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali od Živojina ni traga ni glasa. On je, kada je izašao iz svog vozila poneo lična dokumenta, telefon i ključeve od vozila kojim je upravljao“, objašnjava zabrinuto Sanja koja je u agoniji već petnaest dana.

Pročitajte još:

Njegova sestra ističe da je bio veoma vredan čovek, odgovoran i nikada se ništa slično nije dešavalo.

„Ukoliko bi trebalo nešto da obavi, završi posao, svrati kod nekog, uvek je obaveštavao roditelje sa kojima je živeo u Brđanima. Sa kolegama u firmi gde je radio, imao je dobar odnos, nikada nije pravio bilo kakve probleme“, ogorčeno priča Sanja. Podseća da je porodca obavila i razgovor sa njima, ali, oni su rekli da ništa nije ukazivalo na to što se desilo 15. februara, odnosno da će Živojin nestati.

Na naše pitanje da li je, eventualno, imao sukob sa nekim, ona odgovara odrično ponovivši da je zaista čovek na svom mestu. Kako navodi, čak nijednom, od kada je Živojin nestao, nisu dobili ni poziv da ga je neko video, ili, pak, lice koje podseća na njega.

„I dalje policiija iz Gornjeg Milanovca i Čačka pretražuje teren. Bili su uključeni i pripadnici Sektora za vanredne situacije. Prošlo je zaista mnogo vremena. Molim se da je moj brat živ, a ukoliko ima bilo ko neku informaciju o njemu neka nam javi na telefon 0637302550“, zaključilaje zabrinuto sestra za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Ronioci pretražuju Savu u potrazi za nestalim Matejem Perišom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar